Uitgebreid zoeken

Kandidaten

Je hebt hard gewerkt om te worden wie je bent vandaag. Een job is voor jou meer dan een werkdag doorkomen en dan weer naar huis. Dus je wil een baan die bij je past, waar je jezelf ontplooit en jij je elke dag gelukkig bij voelt.

Vele recruiters zijn druk op zoek naar het invullen van zoveel mogelijk vacatures. Fish ’n Stones gaat voor kwaliteit, niet voor kwantiteit. De focus ligt heel specifiek bij de profielen van de toekomst: Engineering, R&D en ICT profielen. Dankzij een persoonlijke benadering komen we te weten wie je bent, wat je boeit en wat je van je werkgever, collega’s en functie verwacht. Met die informatie gaan we dan op zoek naar het bedrijf en de functie die jou op het lijf geschreven is. Open en eerlijke communicatie is de sleutel naar succes, dus je weet altijd waar je staat.

Vind je niet meteen een vacature die jou voldoende uitdaagt? Geen nood, laad je CV hier op, zo kan Fish ’n Stones je in de toekomst contacteren voor een meer passende opportuniteit.

Veel succes in je zoektocht in samenwerking met Fish ’n Stones!

Upload hier je CV

Schrijf je in!
Fish & Stones helpt je graag onderweg in je carriere. Door je online te registreren kan Fish & Stones een eerste inschatting maken of we kansen voor je zien in ons uitgebreide netwerk van relaties. Daarnaast geeft Fish & Stones graag eerlijke, professionele feedback om jouw kansen in de arbeidsmarkt te vergroten.

Mensen maken de onderneming succesvol en de onderneming maakt mensen succesvol. Daarin gelooft Fish ’n Stones. Goede mensen vinden is één zaak, maar ze moeten ook passen binnen de open functie. Fish ’n Stones heeft een sterke focus op zeer specifieke profielen: Engineering, R&D en ICT profielen, de profielen van de toekomst, laat ons zeggen. In tegenstelling tot grote andere spelers, staat Fish ’n Stones garant voor kwaliteit, niet kwantiteit. Door een diepgaande screening van de kandidaat, de openstaande functie en de bedrijfscultuur, kunnen we de perfecte match in kaart brengen. Indien gewenst, kunnen we ook assessments organiseren. Fish ’n Stones engageert zich voor een lange termijnsrelatie op basis van een no cure no pay principe, elke dag met de glimlach!

Aarzel niet contact op te nemen, Fish ’n Stones komt graag bij u langs.

Email: Loes@FishnStones.be

GSM: 0468 30 11 12