Uitgebreid zoeken

Over ons

‘The war for talent’ is sterker dan ooit. Het vinden van de juiste gespecialiseerde technische profielen is voor bedrijven steeds meer een stevige uitdaging. Ook als kandidaat is het een hele uitdaging om een job op jouw lijf geschreven te vinden. Een uitdaging die Fish ’n Stones maar al te graag voor u aangaat. Mensen maken de onderneming succesvol en de onderneming maakt mensen succesvol. Rekening houdend met de bedrijfscultuur van de werkgever en de persoonlijkheid van de kandidaat zoekt Fish ’n Stones de perfecte match tussen openstaande vacatures en sterke kandidaten. Zo streven we naar een win-win situatie voor zowel het bedrijf als de kandidaat, elke dag opnieuw.

Schrijf je in!
Fish & Stones helpt je graag onderweg in je carriere. Door je online te registreren kan Fish & Stones een eerste inschatting maken of we kansen voor je zien in ons uitgebreide netwerk van relaties. Daarnaast geeft Fish & Stones graag eerlijke, professionele feedback om jouw kansen in de arbeidsmarkt te vergroten.

Mensen maken de onderneming succesvol en de onderneming maakt mensen succesvol. Daarin gelooft Fish ’n Stones. Goede mensen vinden is één zaak, maar ze moeten ook passen binnen de open functie. Fish ’n Stones heeft een sterke focus op zeer specifieke profielen: Engineering, R&D en ICT profielen, de profielen van de toekomst, laat ons zeggen. In tegenstelling tot grote andere spelers, staat Fish ’n Stones garant voor kwaliteit, niet kwantiteit. Door een diepgaande screening van de kandidaat, de openstaande functie en de bedrijfscultuur, kunnen we de perfecte match in kaart brengen. Indien gewenst, kunnen we ook assessments organiseren. Fish ’n Stones engageert zich voor een lange termijnsrelatie op basis van een no cure no pay principe, elke dag met de glimlach!

Aarzel niet contact op te nemen, Fish ’n Stones komt graag bij u langs.

Email: Loes@FishnStones.be

GSM: 0468 30 11 12